Детски тапети

Потенциала на една стая може да бъде разгърнат по безброй начини. Ние в ArtGift сме наясно с това и ви даваме изключително богат избор от варианти за детски тапети, с които определено ще внесете индивидуалност и никое дете няма да има същата стая. А знаем колко много ги вълнува малчуганите да са специални, нали?

В материалите за интериора у дома има стотици варианти, различни качества и визии, но абсолютно винаги е редно да изберем висококачественото предложение, което няма да ни отвори допълнително работа за напред. Напротив – ще ни завърши визията по най-красивия за нас начин и ще ни радва с издръжливост.

Именно това ви носят детските тапети в ArtGift.  Качество, издръжливост и ефектна визия.

Според интересите на вашето дете можете да се потопите в огромното ни разнообразие и да подберете тази картина, която ще пасне най-точно в дома ви.

 

Фототапет „Панди в небето“ – доразвиват само с поглед детското въображение и се превръща в любима декорация на детето.

Детски фототапет „Космически мечета“ – една запомняща се картина, която изпъква с наситени красиви цветове и приветства малчугана с комфорт и радост в стаята му.

Тапет за детска стая „Звездички“ предназначен за монтаж в детски стаи от комбиниран тип- момче/момиче.

Тапет за детска стая „Самолети“ – подходяща визия по-скоро за детската стая на момчето, този тапет радва с реална картина, която ни докосва до истинските цветове и определено ще се превърне в обект на изключително силно детско внимание.

Фототапет  „Карта с чудесата на света“ пък е едно от фаворитните попадение на нашите клиенти именно заради оригиналността, която внася в стаята. Няма дете, което да не се почувства в чуден приказен свят с този декор.

Фототапет  „Космическо пътешествие“ – подходящ за апликация в помещение  за момче в детска и кърмаческа възраст. Висококачествен модел с наситени цветове и свеж дизайн.

Фототапет „Къщички на хълма“ – нежен дизайн в универсални цветове. Подходящ за поставяне в детски стаи от смесен тип – момче/ момиче или поместван в тяхното разделно интериорно съчетание.

Фототапет  „Слънчева система“ подходящ за апликация в помещения за деца в ранна детска и подрастваща възраст. Всеки малчуган, който се вълнува от небето и звездите ще бъде в екстаз.

Фототапет „Среща в космоса“ необятната шир на космоса и вселената вълнуват много дечица, така че това е идеален вариант да бъдат необятно щастливи в стаята си.

Фототапет „Пролетен празник“ – уникални релефни шестоъгълници, подходящ за всеки вид помещение.

Фототапет  „Старинна карта на света“ е модел с особено впечатляващ дизайн и ненадминат ефект за стената. Възможна е изработка в големи размери.

Детски фототапет „Господин Мечо“ приветства с усмивка всяко дете, за да му покаже, че неговата стая е най-специална и ще се превърне в любимото място.

Фототапет  „Планети и съзвездия“ – за тук нещата са абсолютно еднозначни – детето ще се омагьоса и изуми от необятната красота на картината, която ще се шири пред очите му. Какво по-хубаво от това тя да е в собствената му стая.

Детски фототапет  „Пролетна разходка“ – всеки сезон ще е изпълнен със свежест и наситени приятни цветове.

Фототапет  „Игра в снега“ – пресъздаване на снежна картина, която всички знаем колко обичат децата.

Можем да продължим още, и още с необикновените и уникални модели, с които сме сигурни, че детето ще остане усмихнато и изключително зарадвано.

Разгледайте всеки модел, за да откриете точния. А от наша страна получавате изгодни цени, бърза и експресна реакция.

Няма по-добро от това да осигурим на клиентите си спокойствието, че могат да зарадват децата си и да им подарят чуден и приказен свят в собствената им стая.