eMAG Black Friday 2023: Рекорден Уикенд на Онлайн Шопинг

На  20 ноември 2023 – eMAG отбеляза още един исторически момент в света на онлайн търговията с успешния си уикенд на Black Friday, изпълнен с рекорди и вълнуващи покупки. Crazyseason, както го определят от компанията, привлече стотици хиляди български потребители, които активно се включиха в търсенето на страхотни оферти и намаления.

 

Над 1 000 000 Оферти и Рекордно Интересни Факти:

 

Всеки фен на онлайн шопинга беше изправен пред изобилието от над 1 милион оферти, представляващи широк спектър от продукти. Потребителите на платформата не се колебаха да отделят средно 720 лв. за своите поръчки, като закупуваха средно по 3 продукта.

 

Върхов момент от бързината на пазаруване беше заснет в така наречената „Златна секунда“. На 9:01:02 ч. и 12:02:51 ч., 82 продукта бяха поръчани за само една секунда. Това доказа, че желанието за страхотни сделки действително може да бъде изразено със секунди.

 

От всички оферти, предоставени през годината на eMAG , 3 от 4 бяха предложени с  най-ниска цена по време на Black Friday кампанията. Въпреки че този рекорд се отнася само за продуктите, предлагани в eMAG.bg, а не извън платформата, той все пак доказва конкурентоспособността на този онлайн магазин.

 

Най-бързата поръчка беше направена за удивителните 7 секунди, на стойност 1736,99 лв., докато друг впечатляващ момент беше записан в „Златната секунда“ на 8:49:34 ч., когато бяха поръчани 98 продукта на стойност 6 240,53 лв.

 

Търговци и Стойности:

 

Телевизорът Sony BRAVIA OLED 77A95L, 77″ (195 см), SmartGoogle TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, class G (Model 2023) се изкачи на върха като продукт с най-висока стойност – 10 499,99 лв.

 

Marketplace търговците на eMAG получиха поръчки за над 115 588 продукта, което показва, че разнообразието от търговци в онлайн платформата продължава да расте и да привлича вниманието на потребителите.

 

Рекорди в Плащанията и Посещенията:

 

Black Friday уикендът 2023 записа още един успех в историята на eMAG с 28,4% от всички плащания, които бяха направени онлайн. Стойността на поръчките достигна впечатляващите 60,8 милиона лева.

 

За да улесни процеса на шопинга, над 53% от потребителите предпочетоха да правят своите поръчки чрез мобилното приложение на eMAG. Този факт демонстрира тенденцията на растеж в употребата на мобилните устройства за онлайн пазаруване.

 

С общо над 3 милиона посещения в периода на кампанията, eMAG съчета вълнуващи оферти, голям избор и удобство в онлайн шопинга, правейки Black Friday уикендът на 2023 г. успешен и запоминащ се за всички потребители.

 

eMAG България: Водещ Онлайн Ритейлер в Региона с Широка Гама От Продукти

 

София, България – eMAG България се нарежда сред водещите онлайн ритейлъри в региона, предлагайки разнообразие от продукти в различни категории. Като част от глобалната група Naspers, компанията съчетава иновации, качество и удобство за своите потребители.

 

Информация за eMAG

 

eMAG интернешънъл“ ООД, със седалище и адрес на управление в София, р-н „Младост I“, бул. „Цариградско шосе“ 40, сграда Европарк, ет. 6, е вписана с ЕИК 203187055 и данъчен номер BG 203187055. Като администратор на електронния магазин eMAG, фирмата предоставя своите услуги чрез уебсайта emag.bg и мобилното приложение eMAG, наричани за краткост „Платформата“.

 

Широк Асортимент от Продукти:

 

eMAG България се отличава с широка гама от продукти, покриваща различни категории – от електроника, домакински уреди и мода до красота и грижа за тялото. Потребителите имат възможността да намерят всичко, от което се нуждаят, на едно място, благодарение на богатата селекция, предлагана от платформата.

 

Контакти и Обслужване на Клиенти:

 

За удобство на своите клиенти, eMAG предоставя възможност за контакт чрез телефон на номер 07001 3624 или *EMAG (3624). Обслужващият персонал на платформата е на разположение, готов да отговори на въпроси, да предостави информация и помощ във връзка с пазаруването и услугите, предоставяни от eMAG.

 

eMAG продължава да се развива и иновира, като предоставя на своите клиенти модерни и удобни решения за онлайн шопинг. Със своята ангажираност към качеството и разнообразието, eMAG България продължава да бъде предпочитан избор за многобройните потребители, които се насочват към удобство и надеждност при пазаруването си.