Защо имате нужда от уеб сайт?

  1. Подробности за вашата фирма

Уебсайтът е място, където можете да публикувате подробна информация за компанията, услугите, условията за поръчка и изпълнението на услуги, контакти и подробности.

Сайтът информира Вашите клиенти целогодишно. Връзка към сайта може да бъде посочена във визитки, в разговор, в рекламни материали, в различни справочници, каталози и търсачки.

Лесно е да се публикува информация на сайта, която не може да бъде поставена под друга форма на традиционна реклама. Много е лесно да промените информацията на сайта.

  1. Привличане на клиенти

Фирмен уебсайт е инструмент, който можете да използвате, за да привлечете потенциални клиенти и да опростите първоначалния процес на поръчка на вашите услуги. Потенциалните клиенти с помощта на директории и търсачки по ключови думи ще намерят сайта, ще се запознаят с услугите и условията и ще  станат ваши клиенти.

За посетителите ще бъде лесно да попълнят специален формуляр за кандидатстване в сайта и да посочат в него своите данни и желания за услугата. Формулярът за кандидатстване ще бъде изпратен автоматично по имейл до отговорния мениджър за обработка, одобрение и изпълнение.

  1. Ниво на обслужване на клиентите

Уеб сайтът е инструмент за работа със съществуващи клиенти. С негова помощ можете да предоставите на клиентите достъп до Интернет, различна информация. Както нови услуги, така и ефективността на съществуващите услуги. На сайта можете да създадете специален раздел „въпроси и отговори“, който ще събира най-често задаваните въпроси от клиенти и квалифицирани отговори на тях.

  1. Обмен на информация

Уебсайтът е инструмент, който помага на служителите и мениджърите на компанията в тяхната работа. Ако поставите документи, задания, отчети и друга информация на сайта, тогава мениджърите на компаниите ще имат достъп до необходимата информация от всяка точка на света.

  1. SEO анализ

Създаване на онлайн стратегия за развитие и постигане на челни позиции в Google – всички SEO услуги.

  1. Имидж на компанията

Наличието на уебсайт свидетелства за техническия напредък на компанията и съответствието й с новите технологии.