В какво се състои лечението чрез базални импланти?

Всеки, който има проблем с липсата на зъби може да се довери на иновативните базални импланти, чрез които се постига пълно зъбно възстановяване, и то само с няколко посещения при специалист. В случай, че са налични болни зъби, то имплантите могат да бъдат поставени веднага след тяхното изваждане, без да е необходимо изчакване за заздравяване на раната.

Лечението с базални зъбни импланти е предназначено и за пациенти с пародонтоза. Последните ще бъдат излекувани в три посещения на специализирания кабинет по базална имплантология. Ако искате да научите подробности, вижте сайта www.swissimplants.eu, в който се намират пълни подробности относно методите на терапия и оздравителни процедури.

Ако се вгледаме в конвенционалните импланти ще забележим, че често те биват отхвърляни от организма на ранен или късен етап. Това значително усложнява работата на стоматолога, занимаващ се с оперативната част. Точно в такива случаи се използват BOI имплантите, където не съществува отхвърляне на чуждото тяло и има добра поносимост към продукта.

Базалните импланти допринасят и за подобряване на дъвкателната ви способност. Монтирайки протези вие най-после ще можете да се храните спокойно. Трохите и отпадъците няма да попаднат под зъбната ви конструкция, и да предизвикват дискомфорт. Това е възможно заради здравината на базалния имплант изработен от биосъвместимата титаниева сплав. Последната свидетелства и за гъвкавия дизайн на имплантите.

Заради опростената си конструкция и краткото лечение базалните импланти излизат по-евтино на пациентите. Естествено, тук със сигурност ще се намерят колеги, които да намерят кусури на модерните импланти, но това не ни касае, защото нашата статия цели да покаже истината.

В обобщение

Не забравяйте да направите предварителна консултация относно персоналната цена за лечение с BOI импланти касаещи вашия индивидуален случай. Инвестирайте в здравето си, за да си върнете самочувствието и чудесната усмивка, която притежавате. Още информация за базалната имплантология ще намерите в интернет пространството, където присъстват стотици публикации по тази важна за всички хора тема.