Бебешка количка Ooba COSATTO

Вие сте в очакване на първото си детенце и все още не сте наясно какви продукти ще са ви необходими? Едно от най-важните неща е бебешката количка. Тя ще ви послужи почти веднага, след като ви изпишат от болницата с новороденото. Ето защо, този продукт трябва да го закупите от по-рано и трябва много да внимавате при избора си. На пазара има изключително много модели и новите родители може бързо да се объркат. Ние ви представяме бебешка количка Ooba на английската марка COSATTO, с която удобството и безопасността на мъничето ви са гарантирани. Косато са производители, предпочитани от майките по цял свят. Техните продукти са от световна класа, тествани по европейските стандартни за безопасност. Освен комфорт за детето и удобство за майките, те предлагат и една шарена и много приятна за окото визия. С техните модели, определено всяка майка е спокойна и щастлива, че бебенцето и ще се наслаждава на една приятна разходка. Един от най-купуваните им модели колички е и Ooba.

 

  • Предимства и характеристики на бебешка количка Ooba

 

Освен с характерната си за марка COSATTO различна визия в много приятни и детски десени, този модел впечатлява и с многофункционалността си. Количката е подходяща за използване от новородено до дете около 3 годишна възраст. Комбинирани са зимен кош, който е подходящ до шестия месец, а след като мъничето порасне, започне да сяда и става все по-любопитно за околния свят има летен кош. Освен двата коша към количката има и аксесоари, като чанта, подходяща за всички необходими неща за бебето, дъждобран и чувалче за по-студените месеци. Огромно предимство на този модел количка е нейното много леко алуминиево шаси, което също така много лесно може да сгъвате тип „книга“ и да прибирате в колата си. Колелата също може да се свалят, без никакви затруднения, в случай, че мястото, в което искате да я приберете е по-малко. Дръжката на количката може да се обръща и в двете посоки и има няколко позиции за регулиране. Моделът е много маневрен, като двете предни колела може да се въртят на всички страни. Отдолу разполагате с голям кош, в който може да прибирате играчки, бурканчета от детската кухня, както и ваши лични покупки. Зимния и летен кош също са изключително функционални и удобни. Дъното на зимния кош е широк и комфортен, за да може вашият малчуган да спи спокойно. Разполага  и със сенник, който може да се регулира в две позиции. Производителите са обърнали специално внимание за още по-голямо удобство на родителите, като са сложили вградена дръжка за пренасяне, позволявайки им да преместят коша без да будят бебето. Също така, за да може винаги да му е чисто, тапицерията може да се маха и пере. За летният кош и комфорта на детето в него, също е помислено много добре. Той може да се поставя с лице и гръб към родителя, а самата облегалка може да се накланя в 4 позиции, включително и до пълно легнало положение, подходящо за сън. Разбира се, има и предпазен колан, с който няма нужда да се притеснявате за безопасността на детето ви.

 

За да може изцяло да се отдадете на удоволствието от майчинството, изберете бебешка количка Ooba на английските лидери Cosatto. С нея разходките ще са по-лесни, детето ви усмихнато и спокойно.