Есенни модни цветове в дамските дрехи – 7 страхотни цветови стратегии

стилна дамкса мода
стилна дамкса мода

Настъпва края на лятото – това време на годината обикновено оставяме цветните си дрехи и посягаме към нормалните есенни модни цветове. Това са бордо, флот, маслини и нюанси на тъмно и сиво. Дамите разчитат тези цветове в дамската мода заради тяхната гъвкавост, но те подсилват зимния син цвят.

Понякога нямаме избор, разбира се и в края на краищата ние сме роби на цветовите избори, предлагани ни от дизайнери и търговци на дребно. За щастие, това не е един от тези сезони, а и винаги може да поръчате стилни дамски дрехи онлайн.

Есента и зимата на 2021-ва година обещават да бъдат ярки, поне по отношение на дамската мода. Пуловери, палта и други продукти за студено време се появяват на рафтовете в пълния спектър от цветове, включително неоново зелено, слънчево жълто, огнени портокали и момичешка лавандула.

Ако искате да внесете малко настроение на себе си и всички около вас през предстоящите по-хладни месеци, добавете забавни цветове към есенния и зимния си гардероб от дамски дрехи. Ето седем есенни модни цвята, с които да експериментирате, представени чрез седем шикозни и достъпни облекла.

  1. Неоново зелено

Неоновото зелено измина дълъг път от 80-те години на миналия век досега. Днешният неон е по-мек и безкрайно по-удобен за носене в дамските дрехи. Невероятно е да се вмъкнеш в модерно неоново парче и да не чуеш страхотни песни, които се въртят в главата ви при повторение.

За да добавите повече мекота към този смел оттенък, потърсете неоново зелено с плетена конструкция като жилетка с v-образно деколте например за смелите жени в дамската мода.

Носете удобен дамски пуловер с дънки с висока талия и маратонки в ежедневните си дни или с широки дамски панталони и ботуши с квадратни пръсти за по-елегантно усещане и изява в дамската мода.

  1. Кралско синьо

Военноморският цвят е основен зимен аксесоар, но неговият по-ярък братовчед – кралско синьо – е също толкова гъвкав. Можете да комбинирате спокоен, наситен син пуловер с дънки, клинове или пола-молив в гардероба си от дамски дрехи. Посегнете към стандартни дънкови, черни или сиви долнища или опитайте долнище на цветя, розово или светлосиньо, за да направите впечатление на всички.

Що се отнася до обувките, всичко е модерно този сезон. Маратонки, високи ботуши или ботуши до глезена могат да се комбинират с всяко дамско  облекло с панталони.

  1. Цветно решение

Подобно на неона, цветното решение е станало модел за дамска мода на всяка възраст. Трикът за модерното носене на цветно решение е да запазите останалата част от облеклото проста и неутрална. Денимът и плътните черни, бели и сиви дамски дрехи са страхотни спътници за забавно парче с цветно решение.

  1. Розово-лилавата комбинация

Защо малките деца трябва да се забавляват – ние, възрастните, също можем да носим розово и лилаво заедно! Този цветен пуловер с долман ръкави се справя перфектно с цветовата комбинация със замъглени ивици и малко крем, за да изсветли нещата в дамската дреха.

Тук можете да балансирате младежкия изблик на цветовете със сложни аксесоари. Добавете дизайнерска чанта на рамото си, чифт мокасини на краката си и приберете косата си обратно в спретнат кок, например.

  1. Червен

Сигнал за разпродажба! Червеният блейзър с волани в туит се вписва точно в темата за есенния цвят в дамската мода. Благодарение на воланите и смелото червено-бяло оцветяване, тази невероятна дамска дреха създава стил. Трябва само да добавите тениска, дънки и колан за поддръжка на перфектна визия. Можете също така да съчетаете този блейзър с черни панталони, боти до глезена и бял горнище за завидно офис дамско облекло.

  1. Златно жълто

Златисто жълтия пуловер със сигурност ще озари най-мрачните зимни дни във вашия дамски стил. Кройката е спокойна, но плетката е достатъчно лека, за да можете все още да носите пуловера прибран. Красивият модел има усещане за листа, което добавя към пролетното настроение на пуловера и прави дамските дрехи просто разкошни. Съчетайте тази дамска дрехи с дрехи, които имат структура, като блейзър или панталон с прав крачол.

  1. Огнен портокал

Ярко оранжевото горнище е шикозно изявление за есента. То прекрасно съчетава мъжки и женски елементи с акцент върху дамската мода. Мъжествената яка и копчетата отпред контрастират с плисираните и отворени шевове на ръкавите, извитата линия на подгъва и ярко розовия колан.Този топ ще изглежда зашеметяващо с клинове или тесни панталони в много нюанси на синьо или зелено за зашеметяваща визия. Можете дори да експериментирате с тъмно виолетово и тухленочервено дъно.

Увеличете есенните си модни цветове

Темата за есенните модни цветове в момента в дамската мода е да върви светло или да се прибере вкъщи. Забавлявайте се, увеличавайки цветовете в есенния и зимния си гардероб.